Welcome Home inredning TILL PRIVATPERSONER

 

Vi jobbar med inredningsarkitektur och design, där våra inredningsdesigners tar fram inredningsförslag med allt i från ändring av planlösning, färgsättning, möbler, belysning och ritningar.

 

Welcome Home Inredning är ett fullservice inredningsföretag och inredningsbyrå som erbjuder helhetslösningar, från idé till projektledning, byggnation och färdigställande. Vi hjälper er med hela processen.

 

Vi skapar hemmiljöer som är inspirerande, livfulla och estetiskt tilltalande. 

 

Alla hem är unika. Vi jobbar inte med färdiga standardlösningar utan vi hittar lösningar tillsammans med er, som passar just ert unika behov och varje enskild miljö.

 

 

1. TRÄFFA VÅRA INREDARE

För att kunna hjälpa er med idéer och förslag som passar just er smak, ert företag eller hem så behöver vi träffas.

 

Vi behöver förstå vem ni är, vad  ni gillar och vad ni vill förändra, lägga till eller skapa nytt. Så tillsammans med er går vi igenom färg, form, material, ytor och funktion för att förstå den känsla som just ni vill ha.

 

Vi ser över era önskemål och utrymmen, och ser vad som kan behållas och eventuellt tas bort.

 

Efter att vi träffats så behöver vi lite tid att på egen kammare koka ihop ett koncept och riktning utifrån våra diskussioner- en moodboard.

2. FÅ INREDNINGSFÖRSLAG

Om ni gillar konceptet, riktningen och stilen så kan vi ta fram ett skarpt förslag med inredning och inredningsdetaljer utefter en budget som ni sätter. Vi tar fram en detaljerad plan på vad som ska åtgärdas och förslag på möbler, detaljer, textil, mattor, växter, belysning, mm.

 

Ni får en presentation av förslaget och en inköpslista med alla produkter, priser.

 

Är det någon möbel eller detalj ni inte gillar eller vill ha fler förslag på? Inga problem, vi tar fram nya förslag tills ni känner er nöjda!

 

Vill du ha ett inredningsförslag med inköpslista?

 

 

3. INREDNINGSSERVICE 

En beställning, en leverans - vi kan projektleda, montera och inreda åt dig!

 

När ni är nöjd med inredningsförslaget så kan du göra en beställning av oss på allt. Även om inredningen kommer från olika leverantörer med helt olika leveranstider, så sköter vi allting åt dig och ser till att allt samlas upp på vårt lager. Vi bokar en tid med er då vi levererar all inredning  till er på en och samma gång. Ni kan då välja till att vi packar upp, monterar och inreder åt er!

 

Vill ni ha en inredningsservice som gör allt åt dig? Första steget är att träffa en av våra inredare.

Kontakta oss

Kontakta våra inredningsdesigners om du har frågor eller vill boka ett första möte.