WELCOME HOME INREDNING TILL FÖRETAG

 

Vi jobbar med inredningsarkitektur och design för företagsmiljöer där våra inredningsdesigners tar fram inredningsförslag med allt i från ändring av planlösning, färgsättning, möbler, belysning och ritningar.

 

Welcome Home Inredning är ett fullservice inredningsbyrå som erbjuder helhetslösningar, från idéer, inredningsdesign till projektledning, byggnation och färdigställande. Vi hjälper er med hela processen.

 

Vi skapar kontors och ofentliga miljöer som är inspirerande, livfulla och estetiskt tilltalande. 

 

Alla företag och dess organisationer är unika. Vi jobbar inte med färdiga standardlösningar utan vi hittar lösningar tillsammans med er, som passar just ert unika behov och varje enskild miljö.

 

 

VIKTEN AV EN TRIVSAM ARBETSPLATS


Arbetar man heltid spenderar man nästan mer av sin vakna tid på kontoret än i hemmet.

För att trivas rent mentalt är det även, förutom bra kollegor och en god stämning på kontoret, viktigt att ens kontor eller arbetsplats är inredd eller ombonad så att det känns trivsamt att komma till arbetet.

Hjärnvänlig inredning "Neurodesign"


Studier visar att miljön vi befinner oss i påverkar allt från vårt humör, kognition, kreativitet till hjärtfrekvens, stresshormoner och inflammation i kroppen.

Ett holistiskt förhållningssätt är viktigt för att lyckas med neurodesign som metod. Vilket betyder att aspekter på färg, ljus, doft, växter, ljud, estetik, textur är alla viktiga att ta hänsyn till för att hitta balans som ger hälsoeffekter för hjärnan och kroppen

Varför aktivitetsbaserat? Vi har svaret


Nyckeln till det aktivitetsbaserade arbetssättet är att du utgår från olika zoner som har skapats för olika aktiviteter.

Förutsättningen för framgång är att du har anpassat och utformat zonerna efter organisationens och medarbetarnas behov – att zonerna verkligen stöttar de olika aktiviteterna och att det finns tillräckligt många zoner.

Inredning av kontor

Resultat av ett företag som tog hjälp av oss med sitt nya kontor, där vi startade med tomma rum och vita väggar. 

Kontakta oss

Kontakta våra inredningsdesigners om du har frågor eller vill boka ett första möte.